Goud verkopen bij Goud Inkoop Tilburg

Goud Inkoop Tilburg is een onderdeel van de Goudinkoop Specialist, zo weet u dat u bij ons altijd het juiste advies over de verkoop van uw goud krijgt. U krijgt bij ons altijd de hoogste prijs voor uw goud of zilver. De goudprijs zal waarschijnlijk, door de renteverhoging van de Federal Reserve, weer wat stijgen. Stijgende goudprijzen. Daar kunt u bij Goud Inkoop Tilburg gebruik van maken. Goud Inkoop Tilburg hanteert namelijk altijd de meest actuele koers. Bij koersstijgingen stijgen ook de prijzen die wij geven!

Goud prijs schommelend

Woensdag 15 maart wist de goud prijs weer te stijgen. De Federal Reserve was verantwoordelijk voor deze stijging. Ook was de Federal Reserve verantwoordelijk voor de daling die in de 5 weken voor de renteverhoging plaatsvond. Het was nu voor de derde keer sinds de crisis dat de Federal Reserve de rente had verhoogd. Deze keer was de rente met 25 basispunten verhoogd, wat resulteert in een bandbreedte van 0.75 tot 1%.

De veranderingen van de koers de afgelopen tijd zijn opvallend. Deze zijn opvallend omdat de koers hetzelfde reageerde als bij de vorige 2 renteverhogingen. In de aanloop naar de renteverhoging daalde de goudprijs. Dat gebeurde de afgelopen 5 weken ook. De koers bereikte een dieptepunt van 1.130 euro per troy ounce, terwijl het hoogste punt van de afgelopen tijd op 1.190 euro per troy ounce lag. Ook nadat de renteverhogingen bekend gemaakt werden, bleek de goud prijs weer te stijgen. Na woensdag 15 maart steeg de goudprijs tot 1.145 euro per troy ounce.

Kom langs voor een taxatie

Bij Goud Inkoop Tilburg, gelegen aan het gezellige marktplein, kunt u altijd langskomen voor een taxatie. Het controleren op echtheid, het wegen en het taxeren doen wij in uw bijzijn. Transparantie en eerlijkheid staan dan ook erg hoog bij ons in het vaandel!

Klik hier om in contact te komen.