Opnieuw stijging goud prijs

Opnieuw zijn er deze maand stijgingen op het gebied van de goud en zilver prijs waargenomen. Voor een kilo goud krijgt u op dit moment 37.941 euro. Dit is, kijkend naar de vorige maanden, een stijging van ongeveer zes procent. Voor een kilo zilver krijgt u op dit moment 550 euro. Ook dit is, kijkend naar de vorige maanden, een grote stijging. Namelijk meer dan 8%. Een stijging van de goud-  en zilverprijs betekent dat u bij Goud Inkoop Tilburg ook meer voor uw goud en zilver krijgt! Kom snel langs in de winkel om van deze stijgingen te kunnen profiteren!

Kenners niet rooskleurig over stijging

Kenners op de goudmarkt hebben aangegeven een hard hoofd te hebben in de verwachting van de koers, kijkend naar de komende tijd. Dit komt door de plannen van Donald Trump. De nieuwe president heeft aangegeven een renteverhoging in de VS te willen invoeren. Deze renteverhoging zal een negatief effect op de vraag naar goud en zilver hebben. Een kleinere vraag betekent indirect een verlaging van de goud prijs. De koers wordt namelijk bepaald op vraag en aanbod. Om een hoge prijs niet mis te lopen, raadt Goud Inkoop Tilburg u aan om niet te lang te wachten met de verkoop van uw oude waar! U kunt ten allen tijden een afspraak maken in de winkel om uw waar te laten taxeren. Goud Inkoop Tilburg is een onderdeel van de Goudinkoop Specialist.

Carnavalsweekend

Voor veel mensen zit het carnavalsweekend er weer op. Een weekend vol plezier en hoge uitgaven aan hapjes, drankjes en outfits. Om dit financiële verlies enigszins recht te trekken, staat Goud Inkoop Tilburg voor u klaar om uw oude goud en zilver af te nemen tegen een goede prijs. Kom snel langs  in de winkel om te zien wat u voor uw meegenomen spullen krijgt. Klik hier om in contact te komen met de winkel.